Activitats FHD

 • 14/03/2018

  Obertes les inscripcions per al congrés del ICDHS a Barcelona!


  Preu reduït per inscripció anticipada fins al 31 de juliol!

  Ja és possible realitzar la inscripció per al congrés 10+1 del International Comittee of Design  History and Design Studies(ICDHS), organitzat per la Fundació Història del Disseny, juntament amb GRACMON, la Universitat de Barcelona i el Museu del Disseny.
  Se celebrarà a Barcelona del 29 al 31 d’octubre, amb el tema “Retorn al futur. El futur en el passat”, que remet al llegat de les anteriors edicions d’aquest congrés biennal i als nombrosos àmbits de recerca que s’han tractat des de la seva primera edició a Barcelona, en 1999.
  Així, en aquesta edició les comunicacions s’han agrupat en deu blocs temàtics, que abasten des de “Territoris en l’escena del disseny global: localismes i cosmopolitismes”, fins a “Vehicles per a la crítica del disseny”. Poden consultar-se els eixos temàtics aquí: http://bit.ly/2FQaC1A
  Durant els tres dies del congrés es presentaran al voltant de 170 comunicacions, d’alguns dels historiadors i professionals del disseny més reconeguts a nivell internacional.
  Per motius de capacitat, el congrés ICDHS10+1 acollirà un màxim de 300 participants. Per tant, tant els autors com els assistents han d’inscriure’s amb antelació.
  Es pot consultar tota la informació sobre el congrés i realitzar la inscripció al següent enllaç: http://www.ub.edu/icdhs/barcelona10+1/