Activitats FHD

 • 21/04/2012

  Beca d’ajuda als investigadors d’Espanya, Portugal i Iberoamèrica

  Amb motiu del congrés del ICDHS Design Frontiers: Territories, concepts, technologies que va tenir lloc a Sao Paulo (Brasil) els dies 3-6 de setembre de 2012, la Fundació Història del Disseny (FHD) va instituir una beca d’ajuda a investigadors per poder assistir i participar-hi.

  La beca que s’atorgà va tenir com a fi ajudar econòmicament als investigadors d’Espanya i Iberoamèrica, sobretot en el seu desplaçament fins a la ciutat de Sao Paulo.

  El  jurat de la beca, format pels membres del patronat de la Fundació, un cop llegides i valorades totes les propostes rebudes (un total de divuit), va resoldre  atorgar la beca d’ajuda a Carlos Humberto Mateus de Sousa Bártolo per la qualitat de la investigació i per la coincidència amb els objectius de la Fundació.

  Beca d’ajuda als investigadors. Condicions de participaciò (Castellà)