Activitats FHD

  • 23/10/2019

    Cloenda del II col·loqui d’investigadors en Tèxtil i Moda. Nombres en la Sombra

    La segona edició del Col·loqui  sota el  títol Nombres en la sombra, tanca amb un èxit de participació de més de 100 persones. S’han presentat 60 comunicacions distribuïdes en sessions paral·leles i agrupades temàticament en dos grups.La cloenda i les conclusions del II Col·loqui d’Investigadors en Tèxtil i Moda  2019,  han estat a càrrec de  Sílvia Carbonell (Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa), Neus Ribas (Museu d’Arenys de Mar), Assumpta Dangla (Museu de l’Estampació de Premià) i Conxita Gil (Can Marfà-Museu de Mataró), Sílvia Ventosa (Museu del Disseny de Barcelona) i Anna Valls (Centre de Documentació i Museu de les Arts Escéniques-Institut del Teatre) (Acte Organitzat per el Museu del Disseny de Barcelona i la Fundació Història del Disseny). Veure Imatges: Xavi Padrós