Home

  • 08/12/2020

    Adéu a Dora Muñoz, donant/amiga de la Fundació

    Arts Tèxtils de la Universidad de Chile, 1976. Tesis: Diseños y técnicas del estampado textil a través de la historia. Estudis: Taller d’Arts textils (elaboració i disseny de motius per a géneres, estampats textils, gobelinos, tenyits, teles i catifes de teler. Professora i Directora: Escuela de Diseño UTEM 1991-1997. Va pertànyer al llistat d’amics de la Fundació Història del Disseny (Barcelona/España), creada amb l’objectiu d’investigar, difondre i promoure la història del disseny. Estudiant l’evolució en el tiemps del diseño, així com els processos d’industrialitzaió que l’han fet possible. Va publicar articles a la Revista Institucional UTEM “Constancias en Diseño” Nº2: La herencia social de la Escuela de Diseño.