Activitats FHD

  • 15/06/2021

    El moble, també qüestió de dones. Jornades de l’AEM.

    L’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) organitza les jornades de reflexió sobre autoría femenina en la creació de mobiliari i interiorisme: El moble, també qüestió de dones. Les jornades tindran lloc el proper dia 30 de juny i fins al 2 de juliol, en diferents espais de la ciutat: Monestir de Pedralbes, Fundació Ramón Pla Armengol i el Museu del Disseny de Barcelona. La Fundació Història del Disseny col.labora en la difusió i promoció de les jornades. Us adjuntem el Programa_El-moble-tambe-questio-de-dones-1  Per  fer la inscripció a les jornades amb descompte, contacteu amb secretaria: info@historiadeldisseny.org Indicant  en assumpte: Inscripció Jornades AEM. Preu amic. La fundació us enviarà el codi de preu amic. Incriure’m