Fes-te amic!

Els amics de la Fundació Història del Disseny són persones que de forma desinteressada contribueixen, amb un donatiu anual de 35 €, a la consecució dels següents objectius:

  • Investigar, difondre i promoure la història del disseny.
  • Vetllar per la conservació del patrimoni documental.
  • Crear una comunitat internacional d’investigadors i apassionats per la història del disseny industrial, gràfic, tèxtil i de moda, i possibilitar la seva trobada per a l’intercanvi de coneixement en els diversos simposis, congressos i trobades organitzades per la FHD.
  • Publicació de llibres i articles que contribueixen a la difusió i divulgació de la història del disseny.

El donatiu de 35 € és anual i dóna dret a una deducció fiscal en la quota de l’IRPF.

Com a agraïment per aquest suport imprescindible, que ens permet engegar nous projectes cada any, els amics reben:

  • Descomptes en les activitats i publicacions de la FHD.
  • Informació puntual de les activitats de la Fundació via correu electrònic.
  • Butlletí online de periodicitat mensual que inclou informació internacional relacionada amb la història del disseny: congressos, trobades científiques i acadèmiques, revistes indexades, ofertes de treball, publicacions, exposicions, etc. El butlletí es concep com una eina de suport a la carrera professional dels historiadors i estudiosos.
  • La satisfacció de saber-se membres d’una comunitat exclusiva de persones que es preocupen per la recerca, protecció i divulgació dels antecedents de la cultura material i visual del nostre temps.
Fes-te amic de la FHD. Junts fem història.

Formulari d’inscripció

Aportació anual 35€

captcha

Desitjo fer-me amic col·laborador de la Fundació Història del Disseny per disfrutar dels beneficis aprovats pel patronat de la Fundació i em comprometo a abonar anualment la quota corresponent. Autoritzo la Fundació Història del Disseny, en l’àmbit de les seves competències, a fer ús de les dades personals facilitades en aquest formulari, limitant l’autorització al compliment de les finalitats directament relacionades amb la tasca cultural que desenvolupa la Fundació. La Fundació Història del Disseny es compromet a no cedir a tercers les dades facilitades.